amber

Van 8 t/m 10 maart heb ik deelgenomen aan het Curro South African Juniors Open in Durbanville.
Op alle fronten een heel bijzondere ervaring. Alleen met hem vliegtuig, alleen op een onbekend vliegveld, zelf inchecken, etc. Ik was volledig op mezelf aangewezen.

Het toernooi was goed georganiseerd door het GJG.
We verbleven in het spelershotel waarbij we met drie deelnemers op een kamer lagen, ik met een speelster uit Namibië en een Zuid-Afrikaanse speelster. We hadden het erg gezellig!
De baan was uitdagend en er waaide het gehele toernooi een fikse wind wat het moeilijk speelbaar maakte.

amber sOp dit soort toernooien merk je hoe het leven van tourspeelster zou kunnen zijn. Daarnaast was dit een goede gelegenheid om mijn Engelse taalvaardigheid te verbeteren omdat je de gehele week Engels praat.

Er was naast het toernooi geen gelegenheid om nog iets van het land te verkennen. Jammer, maar ik ga zeker nog een keer terug om ook het land te bezichtigen.

Na het kennismakingsdiner op maandagavond begon het toernooi op dinsdag waarbij ik direct een vroege start had om 07:10. De tweede dag had ik een middagstart wat ik persoonlijk altijd lekkerder vind.
Uiteindelijk was het toernooi minder goed verlopen dan ik had gehoopt maar ik had deze ervaring absoluut niet willen missen. Het was een onwijs leerzame week, waarin ik heb genoten van het heerlijke weer en leuke nieuwe vrienden heb gemaakt. Dit smaakt naar meer!

Deel dit bericht: