Tijdens de Open Golfdagen op 8 en 9 april zet ook Golfclub Martensplek haar deuren open voor iedereen die de golfsport een keer kosteloos wil uitproberen. De Open Dagen zijn voor alle mensen die willen ervaren hoe leuk het is om tegen een balletje te slaan in een prachtige omgeving, waarbij de spelsituaties altijd weer anders zijn.

 

Laagdrempelig kennismaken met golf

Iedereen ziet wel een beetje op tegen die eerste keer alleen naar een sportclub gaan, dat geldt ook voor de golfbaan. De Open Golfdagen zijn ideaal om samen met een vriend(in), familie of kennissen een eerste golfbal te slaan en meer te weten te komen over golf. Daarnaast zijn alle golfers die hun golfclubs al tijden niet hebben gebruikt ook van harte welkom!

 

Golfclub Martensplek

De golfbaan ligt in het prachtige natuurgebied De Goudplevier. De baan heeft een parkachtig karakter, met veel boeiende waterpartijen en schitterende vergezichten. Het clubhuis heeft een gezellige, ongedwongen sfeer en is kindvriendelijk.

Tijdens de Open Golfdagen verzorgt Golfclub Martensplek informatiesessies over golf en geeft de golfprofessional demonstraties. Na de demonstraties is er de gelegenheid om onder begeleiding van de professional en coaches zelf de verschillende golfslagen en het putten uit te proberen.

Ervaren golfers kunnen op vertoon van hun GVB-pas tegen een aantrekkelijk tarief kennismaken met de golfbaan.

 

Kindvriendelijk

Ook kinderen zijn welkom op de Open Golfdagen bij Golfclub Martensplek. Onder begeleiding van hun ouders of verzorgers kunnen zij deelnemen aan de golfactiviteiten of zich vermaken op het springkussen of in het clubhuis.

 

Golfclub Martensplek

Haarweg 22

7936 TP Tiendeveen

www.martensplek.nl

Open Golfdagen 8 en 9 april 2017, aanvang 13.30 uur

Meer informatie via de receptie 0528 – 331 558 van Golfclub Martensplek of www.opengolfdag.nl

Onder de aanmeldingen via www.opengolfdag.nl wordt een golfvakantie naar Portugal verloot.

 

 

Deel dit bericht: