Contactpersoon

Chantal en/of Otto

Email

competitie@duogolf.eu

6 September 2019

11:00 am

GOLFCLUB EUREGIO BAD BENTHEIM LIGT VLAK AAN DE NEDERLAND-DUITSE GRENS EN HEEFT EEN MIX VAN NEDERLANDSE EN DUITSE LEDEN
De 18 holes voegen zich harmonieus in de regio, die gelegen is aan de rand van het “Münsterlander Park landschap”, die gekenmerkt wordt door dichte bossen, natuurlijke biotopen en verborgen landelijke boerderijen.
De individuele holes zijn af en toe als sterke doglegs ontworpen om goed te passen in de omgeving. Samen met gevarieerde waterhindernissen en een succesvolle combinatie van oude bomen, evenals knap aangelegde beplanting is deze baan een genot om te golfen.

In het ontwerp van de baan zijn bestaande originele natuurreservaten maar ook nieuwe verschillende biotopen gecreëerd die de baan alleen maar aantrekkelijk gemaakt hebben.

Het is een fijne parkbaan geworden met vriendelijke leden en een uitstekende ontvangst bij het secretariaat en het restaurant.
De baan heeft uitstekende fairways en ogenschijnlijk makkelijke en goed onderhouden greens. Echter de slopes in de greens zijn lastig te lezen en verraderlijk. Al met al heerlijk om een ronde te spelen.
Vooral de rust is noemenswaardig. Het past hier gewoon niet om kwaad te worden als het niet lukt, want je wordt uitgelachen door de kauwtjes en eenden als je gaat lopen tieren. Gewoon een mooie parkbaan!

Deel dit bericht: