Contactpersoon

Chantal en/of Otto

Email

competitie@duogolf.eu

29 Januari 2019

11:00 am

augustus 2019 18:00
Bij Golffbaan De Peelse Golf

PEELSE GOLF = EEN PAREL IN DE PEEL!
Je wordt prettig ontvangen bij de receptie.
De oefenfaciliteiten zijn wat je van een goede baan mag verwachten. Mooie grote (glooiende) putting green en grote drivingrange die voldoende lengte heeft en veel targets om op te mikken.
Ruime parkeerplaats tussen clubhuis en drivingrange in.

De baan is erg mooi. Zeer goed onderhouden. Dat valt vooral op bij de teeboxen, maar ook de fairways en greens liggen en prachtig bij. Afwisselende holes, sommige wat hoger gelegen. Glooiingen in de fairway maken het allemaal nog net wat uitdagender, evenals het water dat volop aanwezig is en veelal links en rechts van de fairway ligt.

Er is een mooie eiland hole (hole 7) en de hole daarna bestaat zelfs uit een tussen-eiland waarna je de hoger gelegen green (over water) kunt aanspelen. Kortom een erg mooie en leuke baan!

Het clubhuis is er niet alleen voor het organiseren van evenementen en wedstrijden, het speelt ook een belangrijke rol bij het onderhouden van sociale en vriendschappelijke contacten, een element dat veel aandacht krijgt.
Het heeft de allure van een Engels landhuis en ligt centraal op de golfbaan. De bouw is geïnspireerd op de schaapskooi die vroeger het landschap van De Peel bepaalde. Vanuit het clubhuis en vanaf het terras heeft men een prachtig uitzicht over de fairways en het omringende landschap.

Deel dit bericht: