Contactpersoon

Chantal en/of Otto

Email

competitie@duogolf.eu

13 September 2019

11:00 am

ONTDEK ÉÉN VAN DE MOOISTE BOSBANEN VAN ONS LAND
De gerenommeerde architecten Eschauzier en Tate ontwierpen de baan in 1992. Hun uitgangspunt was een groot bosgebied op zandgronden in Overijssel, even ten noordoosten van Ommen. Die zandgrond zorgt voor een uitstekende natuurlijke afwatering, waardoor de baan vrijwel het gehele jaar bespeelbaar is.

Op 25 september 1993 opende Mr. Pieter van Vollenhoven Hooge Graven Golf- en Countryclub . Naast een 9 holes baan werden de drivingrange, putting- en chippinggreen met oefenbunker en een 9 holes Par 3 baan in gebruik genomen.

In 2002 werden de volgende 9 holes geopend. De uitbreiding ligt deels in hetzelfde bosgebied en deels in het open landschap. De architecten zijn er zeer goed in geslaagd om van de oude en de nieuwe holes één geheel te maken. Zo beschikt Hooge Graven vandaag over een schitterende 18 holes par 72 baan en een 9 holes compact course.

Er is uitstekende en voldoende parkeergelegenheid. In de kleine maar goed uitziende shop waar je wat je nodig hebt te krijgen is en je wordt ontvangen een uiterst vriendelijke en behulpzame Caddymaster. De driving range is goed geoutilleerd en de kleed- en doucheruimtes zien er prima uit.

Fantastisch clubhuis en een gezellig terras met zicht op de green van de achttiende en de oefengreen.

Deel dit bericht: