Contactpersoon

Chantal en/of Otto

Email

competitie@duogolf.eu

2 Augustus 2019

11:30 am

GOLF- EN COUNTRYCLUB GEIJSTEREN IS GEWOON GENIETEN!
Golf- en Countryclub Geijsteren is een levendige, sportieve, zeer actieve en gastvrije golfclub. Met nadruk zowel op golf als op club.
Een uitstekende baan, fantastisch onderhouden, fraai gelegen in de bossen van het landgoed Geijsteren.
De aandacht voor de rijke natuur uit zich ook in het duurzaam golfbaanbeheer en opnieuw in 2016 GEO gecertificeerd.(De vogelstand bijvoorbeeld is met 79 soorten vogels uniek in Nederland). Hernieuwde GEO ervaart de club als prachtprestatie voor een club in haar jubileumjaar!

De gastronomische reputatie van Noord-Limburg wordt meer dan waargemaakt in het restaurant “De 19e hole”, beroemd om hun gastvrijheid, asperges, wild en paddenstoelen. Beleef het zelf en boek je Geijsteren ervaring!

Uitstekend onderhouden en goed geoutilleerde baan met duidelijke tee-informatieborden, ook bij rood en op elke hole een ballenwasser. Veel doglegs met soms een lange par 3.

Fairways en greens van bijzonder goede kwaliteit. Baan speelt niet bijzonder moeilijk als de approaches in orde zijn: dan is ‘scoren’ goed mogelijk. Na 13 mooie bosholes volgen 5 holes die in een meer open landschap liggen met een drietal uitdagende afslagen over water.

Deel dit bericht: