Email

info@openamateurgolftour.nl

Telefoonnummer

06 - 5465 4952

18 Mei 2019

8:00 am

Zaterdag 18 mei is een van de oudste golfclubs van Nederland gastheer de Open Amateur Golf Tour. De Keppelse GC, opgericht in 1928 was de laatste golfclub waar je zelf je drankje inschonk en je “schuld” noteerde op een barbriefje en samen met het geld in een bakje deed. In 2011 is aan de baan een nieuwe 9 holes toegevoegd van de hand van Bruno Steensels, architect van o.a. The International en een aatal andere geweldige golfbanen in binnen- en buitenland. Een club met historie, en we zijn dan ook enorm blij dat we in 2018 De Keppelse in de kalender hebben mogen opnemen. Klik op ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina om je aan te melden.

Maximaal 66 personen kunnen zich inschrijven. Deze wedstrijd telt mee voor de OoM van de tour en voor de Nationale NGF Rankings dames en heren en Senioren dames en heren!
Deelnamekosten:

€ 61,50 voor Tour Members
€ 74,50 voor Niet Members
€ 25,00 voor leden van Keppelse GC
Er wordt 35 cent toegevoegd aan het inschrijfgeld t.b.v. de kosten die worden gemaakt voor de betaalservice via iDeal.

Betalen doe je direct na aanmelding en kan of via je persoonlijke pagina of de betaallink (iDeal) die je in de bevestigingsmail direct na aanmelding ontvangt. Zie je die niet, dan moet je even kijken in je spambox.

Inbegrepen is:

Ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij
36 holes Strokeplay wedstrijd.
Prijsuitreiking bruto en netto dagprijzen
Format: 36 holes strokeplay

Deel dit bericht: