6 Juli 2019

12:00 am

Het Leeuwenbergh Haags Open 2019 wordt gehouden op zaterdag 6 juli 2019.

Let op: de organisatie en inschrijving verloopt niet via de Open Amateur Golf Tour maar via de Golf club Leeuwenbergh. De uitslag van alle deelnemers van 18 jaar of ouder telt wel mee voor de Open Amateur Golf Tour jaarranking.

De inschrijvingskosten voor niet-leden bedraagt € 60,- Voor Tourmembers van de Open Amateur Golf Tour € 50,- en voor leden van de LWB / leden Super Golf € 30,-

Het inschrijfgeld dient te worden betaald met iDeal op het moment van inschrijving via het inschrijfformulier op de website van het Leeuwenbergh Haags Open.

Betaling via iDeal is vanuit het buitenland niet mogelijk, zij dienen het inschrijfgeld over te maken op rekeningnummer NL78RABO0334788137 (let op: dit is een nieuw rekeningnummer!) volgt ten name van het Leeuwenbergh Haags Open.

Samenvatting van het reglement

Er is een apart heren- en damestoernooi. Heren spelen van de witte tee en dames spelen van de blauwe tee. Spelvorm is individueel strokeplay (qualifying) zonder handicapverrekening. De maximale exact handicap is 18.0. Er worden op zaterdag 6 juli twee rondes over 18 holes gespeeld; de eerste ronde start zaterdagochtend vanaf 07:00 uur; de finaleronde wordt zaterdagmiddag gespeeld vanaf 12.50 uur..
Het aantal deelnemers aan het toernooi is 28 dames / 50 heren. Plaatsing op basis van laagste handicap.
Het toernooi wordt gespeeld over 2 rondes op zaterdag.
Alle spelers spelen strokeplay (=bruto), tevens wordt de netto score vastgesteld (=bruto score minus handicap). Er zijn prijzen in 2 categorieën zowel in bruto als netto en……… voor dames en heren gelijk.
Het toernooi telt mee voor de Open Amateur Golf Tour (OAGT).
Bij overschrijding van het aantal inschrijvingen worden deelnemers met de hoogste handicap op de reservelijst geplaatst. Bij annuleringen wordt aangevuld vanuit die reservelijst.
Deelnemers op de reservelijst, die niet geplaatst zijn, krijgen hun inschrijfgeld terug.

Deel dit bericht: