06 - 5021 6154

Contactpersoon

Martin van der Schans

Email

martin@progolfevents.nl

Telefoonnummer

06 - 5021 6154

De Noordelijke Golf Tour is inmiddels een begrip voor golfend (Noord) Nederland. Het eerste lustrum is achter de rug en op 19 april 2019 start op de Drentsche Golf & Country Club alweer de zesde editie van deze wedstrijdenreeks.

Evenals bij de voorgaande edities wordt er middels het Road to Portugal klassement gestreden om een startbewijs in het Golftime Open, wat in november in Portugal of in Spanje gespeeld wordt. “Golftime is al vanaf het begin partner van de tour en zo hebben we meer trouwe sponsoren, die ons een warm hart toedragen”, vertelt organisator Martin van der Schans.“ Met Pro Golf Events timmeren we flink aan de weg en daardoor hebben we onze deelnemers en partners steeds meer te bieden. Vorig jaar deden er gemiddeld 81 deelnemers per wedstrijd mee en met het Gronings Open, het Fries Open en het Drents Open hebben we zelfs al wedstrijddagen gehad met 110 deelnemers!”

“Ieder jaar is het weer een mooie uitdaging om nieuwe ontwikkelingen te introduceren”, vult compagnon Henk van Dijken aan. “We willen het voor iedereen aantrekkelijk houden om deel te blijven nemen aan de tour en daarom blijven we sleutelen aan de ideale prijs-kwaliteitsverhouding. Zo zal dit jaar de prijzentafel flink worden uitgebreid met meer en grotere prijzen en hebben we nog een mooie verrassing in petto. De wedstrijden zijn in beide categorieën (stableford en strokeplay) op resultaat gericht, maar de sfeer is bij ons van heel groot belang. Niet voor niets noemen deelnemers de Noordelijke Golf Tour de meeste sportieve golf tour van (Noord) Nederland.”

Opgeven kan vanaf maandag 4 februari via www.progolfevents.nl/noordelijkegolftour of door een mail te sturen naar ​martin@progolfevents.nl​.
Alle data op een rijtje:
19-04: Drentsche G&CC
17-05: Noord-Nederlandse G&CC
15-06: GC de Compagnie ​Gronings Open
20-07: G&CC Lauswolt ​Fries Open
24-08: DGC de Gelpenberg ​Drents Open
20-09: GC de Semslanden

Deel dit bericht: