Amber Somers

Door goede samenwerking tussen mijn coaches Folkert en Marjet, fysieke trainer Jeroen, fysiotherapeut Maarten, voedingsdeskundige Marjan en mijn huisarts heb ik mijn stijgende lijn qua conditie, fysiek en golfspel flink kunnen doortrekken.

Nadat ik 11 juli 2015 ziek was teruggekomen van het GGL International Junior Open in Italië (met een mooie top 10 plaats!), is 15 juli officieel vastgesteld dat ik door een tekenbeet deze ziekte heb opgelopen. Hoewel ik behoorlijk ziek was hoopte ik dat de 10-daagse antibioticakuur aan zou slaan

Na een slechte nacht mezelf opgepept voor de finaleronde. Kon nauwelijks meer eten en voelde me helemaal op. Puur op karakter perste ik er een ronde 77 uit. Wow, saved my best for last! Dolgelukkig met m’n top 10 plaats, maar wat voelde ik me beroerd.

Na een goede sessie kwamen voor mij de Titleist Ap2’s met stalen shafts het beste uit de bus. Dit omdat ik de afgelopen jaren mede door mijn fysieke trainingen veel sterker ben geworden. Nu veel trainen om aan de nieuwe clubs te wennen, maar heb er veel vertrouwen in!

Deel dit bericht: